Volgend jaar als eerste op de hoogte zijn van de Adventkalender?

Het was dit jaar zo’n groot succes dat wij nu al leuke ideeën hebben voor de kalender van 2024! Wil jij als eerste op de hoogte zijn en hem volgend jaar niet (weer) missen? schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Amberblokjes adventskalender.. een unieke adventskalender voor vrouwen die houden van heerlijke huisgeuren.

Hey daar, geur-liefhebber!

Stel je dit voor: het is december, een tijd van warme chocomel, gezellige dekens en fonkelende lichtjes. Maar dit jaar voegen we een vleugje betovering toe aan je feestseizoen met onze eerste amberblokjes adventskalender voor vrouwen! ( en de enige! )

Wacht even, voordat je denkt dat dit zomaar een adventskalender is, laat ons je meenemen op een geurige reis. Elke dag open je een vakje die je zintuigen betoveren. Van weelderige bloemige tonen tot rustgevende houtachtige aroma’s – elke dag onthul je een nieuwe verrassing, waardoor je huis transformeert in een betoverend geur paradijs.

Het beste gedeelte? Onze kalender is speciaal samengesteld voor vrouwen die van heerlijke huisgeuren houden. Dus, of je nu een geur-expert bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om jezelf ( of een ander ) te verwennen, deze kalender is voor jou.

Maar dat is nog niet alles! Onze unieke adventskalender heeft een verkoop waarde van meer dan 75 euro. Elke dag in december brengt een nieuwe betoverende verrassing met zich mee. Bovendien blijven de amberblokjes een heel jaar lang heerlijk ruiken, en de accessoires zullen je interieur nog lang verrijken. Dit alles voor slechts 49 euro. Dompel jezelf onder in deze geurige ervaring en voeg wat magie toe aan je decemberdagen.

(De verpakking kan per adventskalender verschillen van de foto)

PRE-ORDER

(De verpakking kan per adventskalender verschillen van de foto)

Amberblokjes Adventskalender

Eindelijk is het zover! Na lang wachten is de adventskalender van BlokjesBox is te bestellen via een pre order.

Wat houdt dit in?

T/m 31 oktober kun je de adventskalender kopen voor €45 (i.p.v €49, dit is een cadeautje van ons 😉). Daarna zal deze voor €49 op de webshop te koop zijn. De adventskalenders worden halverwege November verzonden.

Wat houdt een adventskalender in?

Vanaf 1 december t/m 24 december mag je elke dag een cadeautje open maken. De cadeautjes zijn genummerd van 1 t/m 24, zodat duidelijk is welke dag je welk cadeautje mag openen.

Om de kosten zo laag mogelijk voor jullie te houden, zijn de cadeautjes los ingepakt, waar we veel plezier en liefde in hebben gestoken.

Wij hopen dat jullie de cadeautjes elke dag met veel plezier openen!

Fijne Feestdagen.

Liefs, Kyra & Roelien

Wegens groot succes stoppen we met de verkoop na de PRE-ORDER!

De waardering van blokjesbox.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 133 reviews.