Ruilen en retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Retourneren is bij ons geen probleem.
Volg onderstaande stappen om je retourzending te laten verwerken:


Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil zenden. Dit kan middels ons modelformulier voor herroeping of door een e-mail te sturen naar info@blokjesbox.nl. We zullen een bevestiging naar je mailen en vervolgens heb je nogmaals 14 dagen om je retourzending ook daadwerkelijk retour te sturen.


Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen zal deze binnen 48 uur worden verwerkt door ons en ontvang je een bevestiging van ontvangst, samen met de creditnota. Zodra het verwerkt is, ontvang je het aankoopbedrag terug op dezelfde wijze waar je ook mee hebt betaald: binnen 5 dagen na de verwerking van de retour en uiterlijk binnen 14 dagen na de melding van de retourzending.
Indien je de gehele bestelling retour stuurt, ontvang je ook de verzendkosten van de bestelling terug op je rekening, met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.
Je kan jouw retour versturen met DHL, PostNL of een andere vervoermaatschappij.
We adviseren je om de retourzending terug te sturen met een track & trace code.

(Let op! Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbus post is altijd op risico van de verzender)


Ons retouradres:
BlokjesBox
Bruegelstraat 9 
6165XP Geleen

Ruilen?


Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem.

Je kunt hiervoor contact opnemen met info@blokjesbox.nl.
Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Klachten en garantie

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@blokjesbox.nl of gebruik te maken van het contactformulier. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.