Op zoek naar een
brievenbus cadeau?
Stel je BlokjesBox samen!

Op zoek naar een
brievenbus cadeau?
Stel je BlokjesBox samen!

Ben je op zoek naar een bijzonder brievenbus cadeau voor jezelf of voor een ander? Geef amberblokjes cadeau! Je stelt bij BlokjesBox eenvoudig zelf een cadeaubox samen met amberblokjes, een rasp en een schaaltje. Geef het brievenbus cadeau tijdens de feestdagen, een verjaardag, als (bruiloft) bedankje of als zakelijk geschenk. Of misschien juist zomaar, om jezelf of een dierbare te verrassen met heerlijke aroma’s én een unieke ervaring. Zonder gedoe; jij kiest en wij maken het voor je in orde.  

Hoe werkt BlokjesBox?

Stel je voor: je opent een mysterieus brievenbus cadeau en betoverende geuren van amberblokjes prikkelen direct jouw zintuigen. Geuren die zijn samengesteld door niemand minder dan jijzelf! Het brievenbus cadeau, de BlokjesBox, is niet ‘zomaar’ een aankoop. Het is een unieke ervaring! Van het samenstellen van de box tot aan het gebruiken van de amberblokjes. Ontdek het gemak, de magie en de sensationele geuren van BlokjesBox. Hoe het samenstellen werkt? We leggen het je uit!

amberblokjes cadeaubox

Stap 1: kies je amberblokjes

amberblokjes raspjes cadeau

Stap 2: kies een raspje

Stap 3: kies een schaaltje

Bestel jouw BlokjesBox!

BlokjesBox

Wil jij amberblokjes kopen? Stel dan eenvoudig je eigen BlokjesBox samen! Dit unieke brievenbus cadeau bestaat uit vier amberblokjes, één rasp en één schaaltje. 

Bij het samenstellen van jouw BlokjesBox begint het met het selecteren van de geurige blokjes. Er zijn talloze geurblokjes beschikbaar, elk met speciale eigenschappen. Laat je verleiden door de warme noten van amber, de frisse geuren van bloemen of omarm aardse aroma’s. Elk blokje vertelt zijn eigen verhaal! Kies vervolgens een rasp en een schaaltje en wij pakken alles prachtig voor je in. De BlokjesBox is het ideale brievenbus cadeau voor iedere gelegenheid! 

brievenbus cadeau amberblokjes BlokjesBox
Brievenbus cadeau amberblokjes BlokjesBox mini

BlokjesBox mini

Op zoek naar een kleiner brievenbus cadeau waarmee je vooralsnog jezelf of een ander verbluft? Dan kan je ook de mini BlokjesBox bestellen. Kies voor één amberblokje kopen wanneer je een kleiner en goedkoper cadeautje wil geven óf wanneer je bijvoorbeeld nog niet bekend bent met geurblokjes. In de mini cadeaubox zit één amberblokje, één rasp en een schaaltje. Wil je extra amberblokjes kopen? Je kan altijd losse geurblokjes toevoegen.

Wil je amberblokjes kopen en cadeau doen aan een ander? Maar weet je niet zo goed of de gelukkige ontvanger van frisse, kruidige of juist hele andere geuren houdt? Geef een BlokjesBox cadeaubon en laat de ontvanger zelf een BlokjesBox samenstellen.

BlokjesBox cadeaubon

Amberblokjes kopen? 

Of je nu amberblokjes koopt voor jezelf of een ander, het uitpakken is altijd een feestje. Het brievenbus cadeau is stevig en wij pakken het met liefde voor je in met het allermooiste papier. Zelfs voor jezelf is het uitpakken een verrassing! Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen aan je brievenbus cadeau met geurblokjes? Geef het aan en wij voegen een handgeschreven kaartje toe. Ook voegen wij een flyer toe met handige tips.

Meer weten over amberblokjes? Lees dan onze blogs. Heb je hulp nodig met het samenstellen van een BlokjesBox of heb je andere vragen? Neem contact met ons op en we staan heel graag voor je klaar.


De waardering van blokjesbox.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 133 reviews.