Help jij ons mee meer mensen te inspireren om een heerlijke BlokjesBox
samen te stellen voor zichzelf of als cadeau?

We zijn op zoek naar bloggers, vloggers en social media influencers die content creëren over lifestyle, wonen of cadeaus. Met behulp van jouw online bereik kun je anderen inspireren om ook duurzamere keuzes te maken. Je hoeft overigens geen duizenden volgers, subscribers of websitebezoekers per maand te hebben om in aanmerking te komen voor het affiliate programma. We hechten namelijk meer waarde aan de kwaliteit van de content die je creëert en hoe betrokken je volgers zijn.

Meld je als duurzame blogger of social media influencer gratis aan voor het affiliate programma van BlokjesBox.

Aanmelden voor het affiliate programma doe je eenvoudig door op de aanmeldbutton onderaan deze pagina te klikken. Je aanmelding wordt beoordeeld en als we een match zijn krijg je binnen 24 uur toegang tot jouw eigen affiliate dashboard. Je kunt direct aan de slag, laat je inspireren door de medialijst in het dashboard of creëer je eigen content met jouw eigen unieke link. Deze link kun je plaatsen op jouw eigen website, YouTube kanaal of social media account. Wanneer iemand via jouw unieke affiliate link op de website van BlokjesBox komt en een aankoop doet, ontvang jij commissie over het gehele aankoopbedrag (excl verzendkosten). De commissie wordt 1 keer per maand aan jou overgemaakt.

De voordelen van ons affiliate programma:

– Hoge commissie, standaard krijg je maar liefst 15% commissie!
– Gratis producten, je maakt als affiliate automatisch kans op gratis producten die we regelmatig verloten.
– Bijverdienen zonder risico. Je promoot producten die je niet zelf aan hoeft te schaffen.
– Veel vrijheid. Je bent vrij om content te creëren op een manier die bij jouw blog, YouTube kanaal of social media account past. We schrijven je niet voor wat je moet posten zodat jouw content authentiek is en blijft.

Waar wacht je nog op? Doe mee en meld jezelf vandaag nog aan als affiliate.

Algemene voorwaarden

FAQ

We hebben de meestvoorkomende vragen over ons affiliate programma voor
je op een rijtje gezet. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

Krijg ik op alle producten commissie?

Ja op alle producten krijg jij commissie, zelf op de producten in de sale of in de aanbieding.

Hoeveel commissie krijg ik?

Je commissie is 15% van de totale bestelling exclusief de verzendkosten.

Kan iedereen affiliate worden?

Iedereen met bijvoorbeeld een blog, website of social media kanaal kan zich aanmelden voor het affiliate programma. Als je twijfelt kun je altijd contact met ons opnemen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Hoe vaak krijg ik uitbetaald

Wij betalen 1 keer onze affiliates uit, dit gebeurt in de eerste week van de maand. Wanneer je minder dan 25 euro hebt opgespaard zullen we dit nog niet uitbetalen maar doorsparen tot je deze ondergrens hebt gehaald.

Hoe word ik uitbetaald?

Je ontvangt van ons een creditnota, maar het is ook mogelijk om via paypal betaald te krijgen. Mocht je zelf de facturatie willen regelen neem dan contact met ons op.

En hoe zit het met btw?

De verdiende commissie is exclusief btw, wij zitten in de kleine ondernemers regeling dus ontvang je van ons een creditnota met 0% btw. Mocht je zelf de facturatie willen regelen naar ons neem dan contact met ons op.

De waardering van blokjesbox.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 133 reviews.